Redblue, IT professionals

Nieuws

over redblue

Nieuws

18-11-2016

SAP- en Oracle-specialist verwacht omzetgroei van 35% in 2017

RedBlue IT Professionals uit Hoofddorp voorziet een flinke groeispurt. Stapsgewijs zal het aantal medewerkers in vaste dienst groeien tot een totale groei van 60% per eind 2017. Het aantal ingehuurde medewerkers zal in 2017 ten minste groeien tot 100% aan het einde 2017. Dit laatste gaat om zowel ZZP-ers, als om specialisten die bij partners in vaste dienst zijn. De groei wordt mogelijk gemaakt door een toenemende vraag naar SAP en Oracle specialisten.

Investeringen

RedBlue heeft haar organisatie voor de derde keer volledig gemoderniseerd. Eerst bij de oprichting in 2008, later in de minder goede tijden tijdens de crisis en nu in een periode waarin de omzet al weer voor het derde jaar op rij is gestegen. Naast investeringen in moderne ondersteunende systemen is het salesteam uitgebreid. Het bedrijf verwacht in de loop van 2017 ook uit te bereiden met extra kantoorpersoneel.

Nieuwe mogelijkheden

Het bedrijf heeft als start-up de nadelen van de crisis goed weten te pareren en heeft een oerdegelijk fundament opgebouwd. De IT-markt is volwassener geworden en dat speelt een kwaliteitspeler als RedBlue alleen maar in de kaart. In de snel veranderende markt met nieuwe bedreigingen en kansen, zorgen juist de sterke punten van het bedrijfsmodel voor nieuwe strategische mogelijkheden.

Bij RedBlue borrelt het van de inspiratie en de energie om van 2017 een mooi jaar te maken.