ZZP | Freelance | | SAP | Oracle | Opdrachten | Aanvragen | Projecten | Jobs | Tarieven | Slechts 10% marge

Freelancers

Persoonlijke aandacht en maatwerk

Freelancers

Persoonlijke aandacht en maatwerk

>30 jaar

ervaring in de business

>1000

klantrelaties

100%

transparantie

Als externe werken bij RedBlue

Jarenlange ervaring en

ruim klantennetwerk

Jouw contactpersonen zijn gesprekspartners met zo’n 25 jaar ervaring en een groot netwerk in de IT markt. Projecten zijn bij vooraanstaande organisaties in Nederland.

Persoonlijke aandacht 

en maatwerk

Het realiseren van een plaatsing op een opdracht is meer dan het doorsturen van een cv. Met onze ervaring lukt het om in de meest complexe trajecten alle partijen tevreden te stellen.

Transparantie over 

tarieven en marges

 We geloven in open communicatie en transparantie over tarieven. Je weet vooraf altijd volledig waar je aan toe bent. We bespreken per opdracht het verkooptarief en de marge voor RedBlue.

Doorlopend kansen

  • Onze opdrachten. Voor opdrachten waarvoor geen RedBlue professionals beschikbaar zijn, zoeken wij doorlopend externe professionals.
  • Nu of binnenkort beschikbaar? RedBlue wil altijd graag in contact komen met externe medewerkers die momenteel of binnenkort beschikbaar zijn voor SAP, Oracle en Java opdrachten.
  • Niet nu, dan later. Als er niet direct een passende opdracht voor handen is, dan nemen we vaak wel later contact op zodra we wel een opdracht kunnen voorstellen.

Contractvormen

Opdrachtovereenkomst voor ZZP-ers

Samenwerking middels een opdrachtovereenkomst. Deze overeenkomst voldoet aan de actuele eisen die de Belastingdienst contracten stelt. 

Inhuur vanuit vast dienstverband elders

Als de ingehuurde professional een dienstbetrekking heeft bij een leverancier van RedBlue, wordt met deze leverancier een overeenkomst van opdracht gesloten.

Opdrachten

Alles wat in Nederland speelt

We doen zaken met grote eindgebruikers en werken daarnaast samen met een grote groep IT-bedrijven met projectverantwoordelijkheid.


Door haar netwerk is RedBlue in principe in staat om zaken te doen op alle opdrachten die er in Nederland spelen. Het is de kracht van het zeer ervaren commerciële team om op het juiste moment bij de juiste persoon aan te kloppen.

Kwalificatie vooraf

Gekwalificeerde aanvragen van onze klanten vullen wij in met door ons gekwalificeerde externe medewerkers. 


De kwalificatie vooraf maakt het verschil. Dat is onze preventie tegen een mismatch. We selecteren opdrachten en IT professionals op basis van onze jarenlange kennis en ervaring

Opdracht gemiddeld 1 jaar

Opdrachten zijn normaliter lang, ongeveer een jaar en vinden plaats op projecten op een vaste locatie. 


De meeste projecten spelen in en rond de Randstad, maar ook in de rest van Nederland hebben we doorlopend aanvragen van diverse opdrachtgevers.

Normen en waarden

Leven en laten leven

De core business van RedBlue is detachering van haar professionals die in vaste dienst zijn. 


Vanwege ons gedegen netwerk met ervaren externe professionals en de extra vraag van onze klanten, huren we ook geregeld gekwalificeerde externe professionals in. Daar wil RedBlue natuurlijk aan verdienen, maar winstmaximalisatie is hierbij niet het doel. We willen leven, maar ook laten leven.

Marge

We werken met een lage marge van 10%. Een externe professional deelt mee in het succes als hij tegen een goed tarief geplaatst wordt.


We verwachten ook medewerking als een tarief niet gehaald kan worden. De inzet kan alleen een succes worden als de medewerker, de klant en RedBlue bij de start van de opdracht tevreden zijn. Hiertoe is een open, eerlijke en directe communicatie erg belangrijk. Alleen zo willen wij werken.

Afspraak is afspraak

Externe medewerkers opereren uit naam van RedBlue bij onze klanten. 


Daarom zullen we voor een aanbieding aan onze klant eerst een opdracht doorspreken en gedegen afspraken maken over ambities, beschikbaarheid, exclusiviteit en verdiensten.


Deze afspraken zijn van levensbelang in onze business en voor de relatie met elkaar. Afspraak is afspraak. We laten ons door de snelheid van deze business niet verleiden om dit niet goed te doen.

Aanmelden voor opdrachten

Aanvragen voor externen communiceren alleen binnen ons netwerk.

Meld je dus aan, zodat we jou gericht kunnen benaderen als er een passende opdracht is.

Lees hier meer over het inhuurtraject >>>