ZZP | Freelance | | SAP | Oracle | Opdrachten | Aanvragen | Projecten | Jobs | Tarieven | Slechts 10% marge

Freelancers

Persoonlijke aandacht en maatwerk

Kijk verder

Freelancers

Persoonlijke aandacht en maatwerk

Kijk verder

>25 jaar

ervaring met inhuur ZZP-ers

>1000

potentiële opdrachtgevers

10%

marge

Voordelen externen

Jarenlange ervaring en ruim klantennetwerk

Jarenlange ervaring en

ruim klantennetwerk 

Persoonlijke aandacht en maatwerk

Persoonlijke aandacht 

en maatwerk

Slechts 10% marge

Slechts 

10% marge

Voordelen bij RedBlue

Meeprofiteren

We laten freelancers meeprofiteren van ons ruime klantennetwerk en jarenlange ervaring. We bieden persoonlijke aandacht en maatwerk en rekenen toch maar 10% marge.


Mear dan 25 jaar ervaring

Jouw contactpersonen zijn gesprekspartners met zo’n 25 jaar ervaring en een groot netwerk in de IT markt. Je gaat aan de slag op projecten bij vooraanstaande organisaties in Nederland.


Transparant

Het realiseren van een plaatsing op een opdracht is veel meer dan het doorsturen van een cv. We geloven in open communicatie en transparantie over tarieven. Met onze ervaring lukt het om in de meest complexe trajecten alle partijen tevreden te stellen. Dat doen we beter dan veel andere intermediairs. 

Doorlopend kansen

Netwerk externe professionals.

Voor opdrachten waarvoor geen RedBlue professionals beschikbaar zijn, zoeken wij doorlopend externe professionals.

Nu of binnenkort beschikbaar?

RedBlue wil altijd graag in contact komen met externe medewerkers die momenteel of binnenkort beschikbaar zijn voor SAP of Oracle opdrachten.

Niet nu, dan later.

Als er niet direct een passende opdracht voor handen is, dan nemen we vaak later contact op zodra we wel een opdracht kunnen voorstellen.

Contractvormen

Opdrachtovereenkomst 

voor ZZP-ers

Samenwerking middels een opdrachtovereenkomst. Deze overeenkomst voldoet aan de actuele eisen die de Belastingdienst contracten stelt. 

Tijdelijk dienstverband (verloning)

Dit is een uitgekleed dienstverband voor de duur van de opdracht. Het bruto inkomen is gelijk aan het aantal gewerkte uren vermenigvuldigd met het overeengekomen uurtarief.

Inhuur vanuit vast dienstverband elders

Als de ingehuurde professional een dienstbetrekking heeft bij een leverancier van RedBlue, wordt met deze leverancier een overeenkomst van opdracht gesloten.

Opdrachten

Gekwalificeerde aanvragen


Gekwalificeerde aanvragen van onze klanten vullen wij in met door ons gekwalificeerde externe medewerkers. 


De kwalificatie vooraf maakt het verschil. Dat is onze preventie tegen een mismatch. We selecteren opdrachten en IT professionals op basis van onze jarenlange kennis en ervaring.


Gemiddelde duur 1 jaar

Opdracht gemiddeld 1 jaar


Opdrachten zijn normaliter lang, ongeveer een jaar en vinden plaats op projecten op een vaste locatie. 


De meeste projecten spelen in en rond de Randstad, maar ook in de rest van Nederland hebben we doorlopend aanvragen van diverse opdrachtgevers.

Geselecteerde opdrachten


We doen zaken met grote eindgebruikers en werken daarnaast samen met een grote groep IT-bedrijven met projectverantwoordelijkheid.


Door haar netwerk is RedBlue in principe in staat om zaken te doen op alle opdrachten die er in Nederland spelen. Het is de kracht van het zeer ervaren commerciële team om op het juiste moment bij de juiste persoon aan te kloppen.

Maximaal één extra schakel in de keten aanvaardbaar

Direct of indirect


Natuurlijk doen we het liefst direct zaken met de eindklant of met de organisatie die projectverantwoordelijkheid heeft. 


Als het niet anders mogelijk is en de opdracht perfect past, dan is voor ons maximaal één extra schakel in de keten aanvaardbaar, mits de relatie met die opdrachtgever heel goed is, er een reële marge haalbaar is en de externe professional een redelijk tarief heeft.

Normen en waarden

Leven en laten leven


De core business van RedBlue is detachering van haar professionals die in vaste dienst zijn. 


Vanwege ons gedegen netwerk met ervaren externe professionals en de extra vraag van onze klanten, huren we ook geregeld gekwalificeerde externe professionals in. Daar wil RedBlue natuurlijk aan verdienen, maar winstmaximalisatie is hierbij niet het doel. We willen leven, maar ook laten leven.

Marge


We werken met een lage marge van 10%. Een externe professional deelt mee in het succes als hij tegen een goed tarief geplaatst wordt.


We verwachten ook medewerking als een tarief niet gehaald kan worden. De inzet kan alleen een succes worden als de medewerker, de klant en RedBlue bij de start van de opdracht tevreden zijn. Hiertoe is een open, eerlijke en directe communicatie erg belangrijk. Alleen zo willen wij werken.

Afspraak is afspraak


Externe medewerkers opereren uit naam van RedBlue bij onze klanten. 


Daarom zullen we voor een aanbieding aan onze klant eerst een opdracht doorspreken en gedegen afspraken maken over ambities, beschikbaarheid, exclusiviteit en verdiensten. Deze afspraken zijn van levensbelang in onze business en voor de relatie met elkaar. Afspraak is afspraak. We laten ons door de snelheid van deze business niet verleiden om dit niet goed te doen.

Aanmelden voor opdrachten

Aanvragen voor externen communiceren we niet op onze website.

Meld je dus aan, zodat we jou gericht kunnen benaderen als er een passende opdracht is.