MidLance® | Vacatures | Freelance | Werk | Banen | Opdrachten

Samenwerking

Medewerker is het uitgangspunt

Zo werken we samen en dat bevalt!

Medewerker uitgangspunt

Als we voor elkaar kiezen dan is dat een weloverwogen keuze. We gaan dan voor de lange termijn.  We sluiten in principe dus een arbeidsovereenkomst af voor onbepaalde tijd.  We zoeken een opdracht die past bij een medewerker en niet andersom.

Spannend

Voor professionals die nieuw zijn bij RedBlue klinkt het vaak spannend. Maar RedBlue heeft voldoende ervaring in de branche. Voor senior IT professionals vinden wij altijd passend werk. 


Als we daaraan twijfelen dan doen we geen voorstel voor een dienstverband. We gaan het ook onszelf natuurlijk niet moeilijk maken. Als we voor jou kiezen dan zijn we dus volledig overtuigd dat het een succes wordt. Zo simpel is dat.

Opdrachten en tarieven

Wij ondersteunen zowel eindgebruikers als system integrators bij hun projecten. 


We doen dat direct of als het niet anders kan via een intermediair. Voorwaarde in alle gevallen is dat de opdracht past en het tarief juist is.

Reistijd of hotel

Afspreken over de reistijd of hotelovernachtingen zijn belangrijke onderwerpen. Bij RedBlue is het lekker helder. 


Als je in de detachering werkt, moet je rekening houden met een uur reistijd enkele reis. Zeker in de Randstad. We raden een reistijd van meer dan anderhalf uur enkele reis af. Overigens vinden klanten dat vaak ook geen goed idee. In een uiterst geval, als een professional het zelf graag wil, kan in een hotel overnacht worden. RedBlue regelt dat en neemt de kosten voor haar rekening. Dat gaat dus niet van je bonus af, zoals bij andere bedrijven wel gebeurt!

Inzetpercentage


Professionals bij RedBlue zijn in principe altijd op opdracht, maar het kan natuurlijk wel voorkomen dat je een keer een tijdje beschikbaar bent. 


RedBlue heeft sinds de oprichting een enorm hoog inzetpercentage gehad. Mocht je angst hebben om bij RedBlue lang beschikbaar te zijn, dan kunnen we dus zelfs cijfermatig aantonen dat deze angst onterecht is.Beschikbaar

Mocht je wel een keer beschikbaar zijn, bijvoorbeeld bij de start van het dienstverband of na een opdracht, dan kun je die tijd zelf indelen. 


We verwachten wel van je dat je de hele dag telefonisch bereikbaar bent om opdrachten die binnenkomen met elkaar door te spreken. Dit is echt belangrijk! Als laatste verwachten we dat je binnen 24 uur beschikbaar bent om op intake te gaan.

Contact op maat

Bij RedBlue werken senior IT professionals, die weinig ondersteuning van RedBlue nodig hebben bij hun opdracht. Maar in een aantal gevallen is het toch fijn om terug te kunnen vallen op het management.

Contactpersoon

Je vaste contactpersoon is de manager van RedBlue die jou geplaatst heeft op de opdracht. Deze neemt geregeld contact op om te vragen hoe het je vergaat. Maar als er tussentijds behoefte is aan ondersteuning of een gesprek, kan dat uiteraard ook.

Directe communicatie

We hebben een werkelijk open cultuur.

Je kunt ook altijd contact opnemen met de directie. Ook als dat niet jouw contactpersoon is voor je opdracht.