MidLance® model | Salariscalculator | Bonus | Vacatures | Freelance | Werk | Banen | Opdrachten

Midlance®

Sinds 2008 geregistreerd merk van RedBlue

Het merk van RedBlue

Midlance®. Meer dan een beloningsmodel.

Midlance® werkt alleen zoals het door RedBlue bedoeld en bedacht is. Het is meer dan alleen maar een beloningsmodel, zoals andere bedrijven wel beweren. Het gaat om het totaal pakket arbeidsvoorwaarden, de feitelijke verdeling van de verantwoordelijkheden en de omgang met elkaar. Verschillende bedrijven hebben geprobeerd de constructie te adopteren, maar vervallen al snel weer in de sfeer van een regulier dienstverband of een slap aftreksel van Midlance ® zoals RedBlue het bedacht heeft.

 

Let op bonus-malus constructies

Andere bedrijven hanteren feitelijk bonus-malus constructies, waarbij op allerlei zaken gekort kan worden op je bonus. Het is daardoor onzeker wat het werkelijke inkomen wordt. Het echte risico wordt dan uiteindelijk toch weer bij de medewerker gelegd en dat vinden wij geen kunst. Wij doen het anders en stoerder.

Andere modellen dekken de lading niet

RedBlue is eigenaar van Midlance®, heeft ruime ervaring met deze constructie en heeft zich tot doel gesteld de originele vorm te hanteren, te handhaven en plagiaat aan te vechten. Er wordt helaas steeds vaker onrechtmatig gebruik gemaakt van onze merknaam. Houd er rekening mee dat de daadwerkelijk geboden modellen de lading niet dekken van Midlance® zoals RedBlue dit bedoelt en hanteert.

 

Midlance® en Midlancer®

Midlance® is een geregistreerde merknaam van RedBlue IT Professionals B.V. beschermd onder registratienummer 850736.

Midlancer® is een geregistreerde merknaam van House of Talents beschermd onder registratienummer 846777.
Deze twee organisaties mogen elkaars merknaam gebruiken.
 Het gebruik van genoemde merknamen door derden zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van de eigenaren is uitdrukkelijk verboden.