MidLance® beloningsmodel |Openheid | Plezier | Professionaliteit | Specialisatie

Missie & Visie

Hier staan we voor en hier gaan we voor!

100%
Openheid
100%
Plezier
100%
Professionaliteit
100%
Specialisatie

Onze missie

 • OPENHEID - Naar medewerkers, naar klanten en naar externen. Pas dan kun je succesvol zaken doen.
 • PLEZIER - Hard werken is leuk, maar je moet voldoende genieten. Met je collega's, maar ook heel vaak thuis.
 • PROFESSIONALITEIT - Alles wat we doen, doen we goed en vakkundig. Dus niet alleen het werk bij de klant. 
 • SPECIALISATIE - We richten ons op een niche binnen de Nederlandse IT markt. Intern verdelen we taken op basis van kennis en kunde.
 • DELEN - We doen slim en succesvol zaken. Medewerkers en klanten delen ook mee in het financiële voordeel.


RedBlue ondersteunt toonaangevende organisaties in Nederland bij de praktische realisatie van hun IT projecten op het gebied van SAP, Oracle en Java. RedBlue heeft senior IT professionals in vaste dienst en zij dragen op basis van detachering binnen projecten van haar klanten bij aan de realisatie van hun doelen.


RedBlue is een organisatie waar openheid, plezier, professionaliteit en specialisatie sinds haar oprichting centraal staan. In een open en zakelijke sfeer, brengt RedBlue een team van senior SAP en Oracle professionals op basis van hun expertise en ambities op passende opdrachten bij haar klanten.

Om dit te realiseren breidt RedBlue haar netwerk continu uit met professioneel ingestelde deskundigen en vooruitstrevende projectverantwoordelijke organisaties.

Het plezier van slim en succesvol zaken doen, delen we graag samen. Dit doen we op reguliere basis middels leuke evenementen.


Ook de financiële voordelen van het ondernemingsmodel van RedBlue worden gedeeld. RedBlue richt de dienstverlening naar medewerkers in op basis van de behoeften van de veeleisende hedendaagse senior IT professionals.

Aan faciliteiten waar geen behoefte aan is, wordt geen aandacht besteed. Hierdoor wordt op onnodige overheadkosten bespaard. Met als gevolg dat opdrachtgevers een juiste prijs betalen, medewerkers in hoge mate mee kunnen delen in de omzet en het bedrijf voor medewerkers als degelijke basis kan fungeren voor een rijk leven.

Onze visie

 • CONTROLE - We krijgen controle over de snelle technologische ontwikkeling.
 • BENUTTEN - Technologie gaat de mens(heid) werkelijk dienen.
 • MENSHEID - Bij nieuwe ontwikkelingen wordt de mens(heid) op de eerste plaats gesteld.
 • REALISATIE - RedBlue draagt met haar professionals bij aan de feitelijk realisatie van zulke projecten.
 • EXPERTISE - RedBlue helpt klanten flexibel te beschikken over schaarse expertise.


Technologie verandert sneller dan ooit tevoren. In plaats van de verandering te laten gebeuren, is het aan toonaangevende organisaties de taak om hierover controle te krijgen en de technologie te benutten om mensen te dienen. Als dat lukt dan mogen zij zich een intelligente organisatie noemen.

Oracle en SAP lopen voorop in deze nieuwe ontwikkelingen en brengen oplossingen die gebruikt kunnen worden om de mens op de eerste plaats te stellen. De senior professionals van RedBlue, zijn niet louter adviseurs.  Zij dragen met hun specialistische kennis, op praktische manier, bij aan de feitelijke realisatie van projecten bij intelligente organisaties in spe.

Om concurrerend te blijven, moeten klanten van RedBlue flexibel kunnen beschikken over specifieke en vaak schaarse expertise. Met een pool van eigen medewerkers en een gekwalificeerd netwerk van extra professionals, worden klanten van RedBlue snel, op maat en vakkundig ondersteund bij deze uitdaging.

Meer over ondersteuning bij de resourcing van uw projecten.  KLANT >>>

Meer over vast dienstverband binnen ons bedrijfs- en beloningsmodel.  MIDLANCE >>>

Meer over samenwerking met zelfstandigen.  FREELANCERS >>>