MidLance® | Vacatures | Freelance | Werk | Banen | Opdrachten

Evenementen

Zakelijke succes met elkaar delen

Succes delen

Genieten

We werken graag hard en worden daarvoor goed beloond. Hierdoor kunnen we met familie en vrienden ook goed genieten van onze vrije tijd. Dat vinden we heel belangrijk bij RedBlue.


Geen Powerpoints

Daarnaast willen we graag periodiek in een informele sfeer met onze collega’s bij elkaar te komen. Niet te vaak, maar wel geregeld. Want ook het zakelijke succes willen we met elkaar delen. Daar komt geen PowerPoint met mooie grafieken aan te pas. We spreken bijvoorbeeld liever af in een restaurant, bij een concert of bij een sportwedstrijd. Wat ons betreft zijn klanten net zo goed welkom.

Contactmomenten

Ervaren professionals hoeven niet continu aan de hand te worden meegenomen. In de detacheringswereld speelt het werkende leven zich af bij de klant. Dat aspect moet vooral in orde zijn.


Thuisbasis

RedBlue is de thuisbasis waar je niet vaak zult zijn. Professionals, soms ook familie, medewerkers op kantoor en het management, hebben wel behoefte om elkaar af en toe te ontmoeten.


Opkomst nabij de 100%

Dat we hiermee met elkaar de juiste balans hebben gevonden, toont de opkomst van bijna 100% wel aan..

Evenementen

Jaarfeest

Één maal per jaar gaan we met z'n allen naar het theater of een show. Het culinaire gedeelte is altijd prima in orde. Als je een partner hebt, is die ook van harte welkom.


Medewerker evenementen

In de loop van het jaar proberen we de hele groep professionals en kantoormedewerkers op een centrale locatie bij elkaar te krijgen voor een licht sportief evenement, met een culinaire afsluiter.


Regionale borrels

Naar behoefte spreken we spontaan af voor een regionale borrel. Wie zin heeft die komt.

Individuele field management afspraken

We spreken naar behoefte af om bij te praten over de opdracht of over andere zaken die spelen.


Sinterklaas

Tegen 5 december verzinnen we elk jaar een andere evenement voor de kinderen. Het moet ten slotte een verrassing blijven.

Jaarfeesten met partner

Medewerker evenementen

Sinterklaas