Oracle | DB, DBA, APEX, PL/SQL, Designer, Developer, Java, OFM, EBS, NetSuite, OEM, BI | SAP | Basis, ABAP, Hana, Fiori, UI5, Logistics, HCM, SCM, BI, FI, CO, FI-CO, SD, MM, PP, PS, CA, CRM, CS, EPM, EHS, IS, IM, LIS, PLM, SZRM, TR, HR, IBP, SuccessFactors, Hybris, Ariba, Java, HTML5

Klant

Flexibel beschikken over schaarse expertise

> 100 referenties 

bij vooraanstaande organisaties

< 48 uur

een kandidaat op uw unieke aanvraag

>25 jaar

ervaring van uw gesprekpartners

Wij zorgen dat organisaties concurrerend kunnen blijven, door hen flexibel te laten beschikken over schaarse expertise.

Professionals van RedBlue zijn praktische specialisten en dus niet louter adviseurs. Onze focus ligt op het functionele en technische vlak.

Klanten worden snel, vakkundig en op maat ondersteund bij hun resourcing. Binnen 48 uur een kandidaat op een uniek aanvraag.

SAP, Oracle en Java professionals 

RedBlue detacheert senior SAP, Oracle en Java professionals bij opdrachtgevers in alle fasen van hun SAP en Oracle projecten. Medewerkers zijn in vaste dienst en zij worden aangevuld met een pool van gekwalificeerde externe professionals.

Focus op functionele en technische vlak

De kern van onze expertise ligt op functionele en technische vlak. We hebben een aanvullend netwerk met ontwerpers, testers en projectmanagers.

Functies

Technisch ontwerp | Programmering | Implementatie | Performance verbetering | Functioneel beheer | Technisch beheer | Applicatiebeheer

Branches

Financiële dienstverlening | Overheid | Telecom | HighTech | Energie | Zakelijke dienstverlening | Zorg

Ervaren contactpersonen

Contactpersonen van het staffing-team hebben meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de markt. Zij bieden klanten werkelijk gemak en ondersteuning, juist bij de complexere aanvragen. We geloven in open communicatie en transparantie over tarieven.

Zaken doen

RedBlue is ingericht om direct met u zaken te doen of via een preferred supplier van uw organisatie. De voornaamste zaak is dat wij uitdagend werk hebben voor onze professionals en dat u tijdig geholpen bent.

Schrijf je in voor onze mailing waarin wij jou op de hoogte houden van SAP, Oracle en Java professionals die beschikbaar komen. Altijd als eerste op de hoogte. 

Ambacht

We nemen aan dat u op zoek bent naar ervaren SAP, Oracle of Java professionals. U bent aan het juiste adres. 


Wij zijn hard werkende professionals die echt verstand hebben van IT. Wij zijn niet de personen die alleen rapporten schrijven of managen. Wij zijn werkelijk betrokken en nemen onze verantwoordelijkheid.

Openheid

We doen graag zaken in alle openheid. Zo creëren we vooraf duidelijkheid voor alle partijen


We zijn snel, slagvaardig, hanteren korte communicatielijnen en zijn sterk in maatwerk.

Winstmaximalisatie 

Winst maken is belangrijk, maar winstmaximalisatie is niet ons doel. 


Inmiddels weten we wel beter. Openheid, plezier, professionaliteit en specialisatie staan bij ons centraal in onze missie en in ons dagelijks handelen.

Ervaren gemotiveerde professionals

RedBlue professionals hebben minimaal tien jaar ervaring met SAP of Oracle bij eindgebruikers of op grote projecten. 


De professionals zijn van nature en door ons unieke bedrijfsmodel zeer gemotiveerd, betrokken en nemen duidelijk hun verantwoordelijkheid.


Aanvullend netwerk met externen

Voor opdrachten waar RedBlue geen eigen medewerker beschikbaar heeft, kan voor de opdrachtgevers gezocht worden in een warm netwerk van zo'n 15.000 externe professionals.


Dit zijn voornamelijk freelancers, maar het kunnen ook medewerkers zijn van collega-bedrijven waarmee vooraf goede samenwerkingsafspraken zijn gemaakt.

Wet Ketenaansprakelijkheid (WKA)

Bij RedBlue hebben we meer dan vijfentwintig jaar ervaring met het beschermen van opdrachtgevers tegen de risico’s in het kader van de Wet Ketenaansprakelijkheid. 


Daarnaast laten we ons doorlopend controleren en adviseren door BDO Accountants & Adviseurs 

Onze selectie is streng. Deze mensen gaan tenslotte onder onze naam en verantwoordelijkheid bij u aan de slag. 

Tijdigheid behoefte

Werkelijk ervaren professionals zijn niet vaak beschikbaar. 


De juiste persoon is altijd te vinden, maar meestal zijn de reisafstand en de beschikbaarheid de bottlenecks. Hoe eerder wij kennis hebben van uw behoefte, hoe beter wij kunnen anticiperen en u kunnen helpen.

Overhead en tarieven

RedBlue professionals hebben gekozen om voor een aantal zaken zelf de verantwoordelijkheid te nemen. 


Hier kan bespaard kan worden op overheadkosten. Dit resulteert in hogere verdiensten voor henzelf, maar ook in goede tarieven voor  onze opdrachtgevers.

Dezelfde voor minder

Veel RedBlue professionals hebben veelal gewerkt voor bedrijven die torenhoge tarieven doorberekenen.


Het kan dus heel goed zijn dat u via RedBlue voor dezelfde professional minder betaalt, terwijl de professional zelf veel beter beloond wordt. Een veel gezondere situatie vinden wij.

Heeft u nu of in de toekomst SAP, Oracle of Java expertise nodig?

Bekijk ook onze klantreferenties >>>

Zoe zien wij een samenwerking >>>