Medewerkers RedBlue gecertificeerd Professional Scrum Master
15 augustus 2016 
0 min. leestijd

Medewerkers RedBlue gecertificeerd Professional Scrum Master

Welkome aanvulling

De senior SAP en Oracle professionals die bij RedBlue werken worden opgeleid tot Professional Scrum Master. De Scrum methodologie is een van de bekendste Agile methoden. Veel teams bij de klanten van RedBlue werken er mee of willen ermee gaan werken. Dit is een welkome aanvulling op de minimaal tien jaar ervaring die de medewerkers bij RedBlue hebben.

Effectiever en efficiënter

Door het toepassen van Scrum kan effectiever en efficiënter software worden ontwikkeld, sneller software worden opgeleverd, heeft men meer inzicht in de voortgang van het project en krijgt de klant uiteindelijk de software zoals deze gevraagd is.

Iteratief

De Scrum aanpak is Iteratief (het product wordt geproduceerd tijdens kleine cycli, sprints genoemd), Incrementeel (de functionaliteit van het product neemt toe tijdens elke iteratie door het toevoegen van nieuwe eigenschappen) en gebruikt zijn eigen terminologie voor een aantal procedurele stappen.

Standaard proces

Scrum biedt een standaard proces dat gebruikt wordt om een duidelijk beeld te scheppen van het project en helpt de complexiteit van het werk te beheren.

Ook interesse?

Heeft u ook interesse in deze trainingen? Wij brengen u graag in contact met onze opleidingspartner.