SAP CodeJam ABAP Cloud 2023 - Hoofddorp
15 februari 2023 
1 min. leestijd

SAP CodeJam ABAP Cloud 2023 - Hoofddorp

SAP doet met haar "CodeJam ABAP Cloud" road trip steden aan als Londen, Frankfurt, Mannheim, Walldorf en Washington. We zijn trots te melden dat RedBlue IT Professionals, SAP ontvangt op vrijdag 24 maart 2023 van 12:00 tot 18:00 uur in Hoofddorp!

Wil jij netwerken met collega-ontwikkelaars terwijl je nieuwe technieken onderzoekt? Na een introductie zal je samen gaan ontdekken hoe verschillende technologieën integreren en samenwerken tijdens het bouwen van een oplossing.

Dit SAP CodeJam-evenement gaat over de ABAP Cloud en laat jou specifiek kennismaken met ABAP Cloud en het ABAP RESTful Application Programming Model. ABAP Cloud is het op ABAP gebaseerde ontwikkelmodel voor S/4HANA Cloud, S/4HANA on premise en SAP BTP, ABAP-omgeving.

Leer hoe je bewezen en nieuwe technologieën kunt gebruiken, zoals Core Data Services (CDS) en gedragsdefinitie- en implementatietalen, om SAP Fiori-apps en OData-services te bouwen op elk van de ABAP Cloud-opties.

In deze praktische ervaring zullen ontwikkelaars hun eerste ABAP-applicaties maken met behulp van ABAP Cloud, diensten beschikbaar stellen via HTTP, en het ABAP RESTful Application Programming Model verkennen.

Er komt alleen een persoonlijk evenement (niet virtueel) en staat gepland op vrijdag 24 maart 2023 in Hoofddorp, NL van 12:00 - 18:00 GMT+1. Vanwege het grote aantal aanmeldingen wordt de locatie: NOVOTEL Hoofddorp, Taurusavenue 12, 2132 LS Hoofddorp Direct naast het NS Station Hoofddorp. Tevens ruime parkeergarage (niet gratis) bij het hotel aanwezig. We starten om 12:00 met een lunch buffet.

De voertaal van het evenement en de inhoud is Engels.

De instructeurs zijn SAP Developer Advocates Rich Heilman en Thomas Jung.

Er zijn essentiële voorwaarden waaraan elke deelnemer moet voldoen voordat hij op de locatie van het evenement aankomt. Ze zijn hier gedocumenteerd: abap-exercises-codejam/prerequisites.md op main · SAP-samples/abap-exercises-codejam (github.com).

Het evenement is gratis, maar het is altijd erg populair en er is door SAP een maximum van 50 personen gesteld voor het aantal aanmeldingen!

Registreer je hier via de SAP Community.