Midlance van RedBlue bij RTLZ
23 september 2019 
0 min. leestijd

Midlance van RedBlue bij RTLZ

Veranderingen in de wereld gaan vandaag sneller dan ooit en daarom moeten bedrijven zich met steeds hogere snelheid aanpassen om te overleven. Technologie is een doorslaggevend onderdeel geworden van elke sector een brengt daarmee veel en gevarieerde groeimogelijkheden voor technologiebedrijven.

Door het belang van technologie zijn de groeimogelijkheden in deze sector eindeloos gevarieerd. Daarom is er nu het RTLZ programma Nederland Maakt Het. Een programma over de Nederlandse technologie industrie waarin de uitdagende sector in beeld wordt gebracht.

De hoofdpersonen in het programma zijn bezig met de nieuwste innovaties, de bouw van gigantische constructies of ontwikkeling van complexe digitale platformen. Vaak zijn ze een belangrijke spil in de kwaliteit van een product waar velen gebruik van gaan maken.

Iedere uitzending zien we wat voor uitdagingen er op het pad van ondernemers, technici, ingenieurs en programmeurs komen, en krijgen we een update van wat er gebeurt in de groeiende technologie sector.

Aan RedBlue IT Professionals is gevraagd hoe zijn ervaren IT consultants aan zich binden en op welke manier zij bijdragen aan het leveren van schaarse expertise aan vooroplopende organisaties. Een samenvatting van het interview is hieronder te zien.

Nederland Maakt Het: vanaf september 2019 iedere zondag, woensdag en vrijdag te zien op RTL Z en terug te kijken via RTL XL.