RedBlue genomineerd voor BDO Prestatie Award 2011
11 februari 2011 
0 min. leestijd

RedBlue genomineerd voor BDO Prestatie Award 2011

Week van de ondernemer

RedBlue is genomineerd voor de BDO Prestatie Award welke tijdens de Week van de ondernemer wordt uitgereikt door Marc Lammers. Alleen dit al is een enorme opsteker voor het bedrijf dat nog geen drie jaar bestaat.

De Week van de Ondernemer

De Week van de Ondernemer is al jarenlang het grootste en best gewaardeerde ondernemersevent van Nederland. In één dag worden ondernemers geïnspireerd door topcoaches en succesvolle collega-ondernemers. Daarnaast zijn bezoekers onderdeel van een zeer waardevol ondernemersnetwerk.

BDO Prestatie Award

Er wordt gekeken naar hoe het bedrijf presteert en wat de afgelopen jaren de meest bijzondere prestatie is geweest. Aan de hand van een prestatiescan wordt het bedrijf doorgelicht.

De ‘Prestatie Award’ wordt tijdens de Week van de Ondernemer door Marc Lammers uitgereikt aan de ondernemer die als beste uit de prestatiescan is gekomen én een bijzondere prestatie heeft geleverd.

Naast deze prestigieuze award krijgt de winnaar een reis aangeboden naar de Olympische Spelen in Londen 2012! Natuurlijk ontvangen de deelnemers het nieuwste boek van Marc Lammers: “YES! Een crisis!”.