arrow_drop_up arrow_drop_down
8 september 2015 

RedBlue groeit gedegen door

08-09-2015

Werving gaat door

Geheel in lijn met het eerste kwartaal en de verwachtingen voor het tweede kwartaal heeft RedBlue een mooi eerste half jaar afgesloten. Het bedrijf heeft reeds diverse nieuwe senior IT professionals aangetrokken en de werving gaat nog steeds door.

Populair

De SAP en Oracle specialist uit Hoofddorp is met hun MidLance® model nog steeds erg polulair onder senior IT deskundigen die uitgekeken zijn binnen een regulier dienstverband, maar een stap naar freelance net een stap te ver vinden.

Ruimte voor senior SAP professionals

Het bedrijf heeft met name nog ruimte voor senior SAP professionals op het gebied van FI-CO, BW en BI, maar ook geïnteresseerden met andere SAP specialisaties kunnen aankloppen.

Over de schrijver
Raoul is directeur/eigenaar bij RedBlue IT Professionals. Voordat RedBlue in 2008 werd opgericht, studeerde Raoul Commerciële Economie en Kennistechnologie en heeft hij twaalf jaar ervaring opgedaan in de IT branche. Hij werkte eerst als IT Consultant en Recruitment Manager. De jaren daarna werkte hij als freelance Interim Consultant voor verschillende IT bedrijven. Naast de directiefunctie richt Raoul zich binnen het managementteam op Internet Marketing, Werving & Selectie, Inhuur en Interne IT.