RedBlue heeft alle medewerkers ingezet
3 juli 2018 

RedBlue heeft alle medewerkers ingezet

Mooi moment

Bij RedBlue is momenteel iedereen ingezet op een opdracht. Voor een detacheringsbureau als RedBlue is dat altijd weer een mooi moment.

Aantrekkende maar krampachtige markt

De complimenten en felicitaties gaan uit naar het commerciële team van RedBlue, die het elke keer weer voor elkaar krijgen om een passende opdracht te vinden. Dat is echt niet altijd makkelijk. Het aantal aanvragen neemt weliswaar toe, maar de tarieven groeien nog amper mee en het zakendoen is zeer krampachtig te noemen. Klanten zijn super kritisch, veeleisend en de besluitvorming duurt lang.

Meer aandacht sollicitanten en nieuwe klanten

Voor nu wordt er genoten we van het moment en er is meer tijd om contact te leggen met sollicitanten, nieuwe klanten e.d.

Over de schrijver
Raoul is directeur/eigenaar bij RedBlue IT Professionals. Voordat RedBlue in 2008 werd opgericht, studeerde Raoul Commerciële Economie en Kennistechnologie en heeft hij twaalf jaar ervaring opgedaan in de IT branche. Hij werkte eerst als IT Consultant en Recruitment Manager. De jaren daarna werkte hij als freelance Interim Consultant voor verschillende IT bedrijven. Naast de directiefunctie richt Raoul zich binnen het managementteam op Internet Marketing, Werving & Selectie, Inhuur en Interne IT.