RedBlue met ruim 100 km over het water
21 september 2016 
0 min. leestijd

RedBlue met ruim 100 km over het water

Dat vergeet je nooit meer

Binnenkort wordt het knallen bij RedBlue! Het bedrijf gaat even weg van de schermen en gaat flink met de neus in de wind. Iedereen vindt het wel leuk om met een bootje te varen, maar met ruim 100 km over het water racen, dat vergeet je nooit meer!

Ex-Nederlands kampioenen Rib-racen

De piloten zijn ex-Nederlands kampioenen Rib-racen, dus iedereen is in hele goede handen. Men stapt op in Loosdrecht en vaart dan rustig over de prachtige Vecht richting het IJsselmeer. Daar spuiten ze vol gas naar Volendam, waar wordt geluncht en waar de sfeer van de haven wordt geproefd. De terugweg gaat net iets anders, maar in ieder geval snel en over het water.

Extra leuk om elkaar te ontmoeten

RedBlue mag zich gelukkig prijzen met steevast een enorme hoge inzetgraad. In geval van beschikbaarheid hoeven medewerkers bij RedBlue niet voor spek en bonen op kantoor te zijn. Daardoor zien zij elkaar vrij weinig en is het extra leuk om elkaar als groep af en toe ontmoeten. Op deze manier is dat natuurlijk extra leuk. Vandaar ook dat de opkomst meestal enorm hoog is.

Net een wat ander bedrijfsmodel dan gebruikelijk

Spreek deze instelling manier van samenwerken jou ook aan, kijk dan verder op de website. RedBlue is doorlopend op zoek naar SAP en Oracle professionals met flinke ervaring, die behoefte hebben aan net een wat ander bedrijfs- en beloningsmodel dan gebruikelijk is.