RedBlue wordt partner van IBM
08 april 2010 
0 min. leestijd

RedBlue wordt partner van IBM

IBM

RedBlue wordt partner van IBM. Zo krijgt het Blue van RedBlue een extra dimensie. RedBlue gaat voor IBM de markt van bedrijven tot 1000 medewerkers bedienen met consultancy op het gebied van SAP en Oracle.

Bekendmaking

De samenwerking die deze week is overeengekomen, heeft verder tot doel om bij de dienstverlening nauwer samen te werken met andere partners van IBM. IBM en RedBlue bereiden nu een marketing campagne voor om deze uitbreiding bij de juiste personen bekend te maken.

Mid-market

Veel consultants en eindgebruikers kennen IBM als een grote speler, maar weten onvoldoende dat de oplossingen van IBM ook goed passen binnen bedrijven in de zogenaamde mid-market. IBM werkt op strategisch niveau al veel langer samen met SAP en Oracle. Diverse IBM oplossingen zijn dan ook verbonden aan oplossingen van SAP of Oracle. IBM heeft nu met RedBlue een partner gevonden die snel en flexibel senior consultants op dat gebied kan inschakelen.

Trots

Het behoeft geen uitleg dat het relatief jonge RedBlue uitermate trots is op samenwerking met een gerenomeerd bedrijf als IBM.