Rekenmodule RedBlue benchmark in de branche?
01 januari 2018 
0 min. leestijd

Rekenmodule RedBlue benchmark in de branche?

Bijna een miljoen raadplegingen?

De salarismodule van RedBlue IT Professionals stevent af op een miljoen raadplegingen, waarmee het steeds meer een benchmark in de IT branche lijkt te worden. Al sinds de oprichting van RedBlue heeft het bedrijf een rekenmodule online gezet om de verdiensten bij RedBlue te bepalen.

RedBlue eigenaar merknaam MidLance®

RedBlue is eigenaar van de merknaam MidLance®. Het is de naam voor haar specifieke beloningsmodel, waarbij senior professionals zekerheid hebben zoals bij een regulier dienstverband, maar wel een flinke bonus verdienen per gewerkt uur, waardoor zij veel meer verdienen dan bij een regulier IT-bedrijf.

Bij benadering verdiensten zoals freelancer

Als alle faciliteiten bij elkaar worden opgeteld, benadert het model de verdiensten van een freelancer, maar met o.a. het voordeel dat de professional zich volledig kan focussen op zijn vakgebied en geen stress heeft als er een periode geen passend werk is.

Waarschuwing kopieën MidLance®

Er zijn diverse kapers op de kust die de merknaam MidLance® niet alleen strafbaar gebruiken, maar waar inhoudelijk ook heel wat addertjes onder het gras zitten. Hierdoor kan de IT-professional onder aan de streep flink slechter af zijn dan binnen het originele MidLance® model van RedBlue IT Professionals. Er zijn afgelopen jaren al flink wat professionals van een koude kermis thuis gekomen. Laat je goed informeren bij RedBlue als je interesse hebt in een MidLance® beloningsmodel.