Salariscalculator 30.000 keer gebruikt
23 februari 2016 
0 min. leestijd

Salariscalculator 30.000 keer gebruikt

Serieus betere beloning

Het specifieke ondernemings- en beloningsmodel van RedBlue IT Professionals trekt al sinds haar start in 2008 de aandacht. Senior SAP en Oracle professionals die behoefte hebben aan meer vrijheid, zelfstandigheid en een serieus betere beloning, overwegen steeds vaker het zelfstandig ondernemerschap. Voor de meesten is dit echter net een stap te ver.

Beleving en de beloning van een zelfstandig professional

RedBlue biedt daarom de primaire faciliteiten van een regulier IT bedrijf, maar benadert de beleving en de beloning van een zelfstandig professional. Dit is haalbaar door te werken met een relatief kleine groep ervaren en gespecialiseerde professionals, kantoormedewerkers en management. Met als gevolg lage overheadkosten.RedBlue heeft dit ondernemings- en beloningsmodel gedeponeerd als MidLance ®.

Mogelijke beloning

Senior SAP en Oracle professionals lijken maar wat geinteresseerd in de mogelijke beloning binnen dit model. Sinds de start in 2008 heeft RedBlue daarom een hele praktische salariscalculator online gezet. Inmiddels is de calculator al 30.000 keer gebruikt.

Nieuwe vacatures

RedBlue heeft weer ruimte voor uitbreiding op kantoor en in het veld. Onlangs heeft het bedrijf nieuwe vacatures geplaatst.