SAP CodeJam bij RedBlue IT Professionals (UITGESTELD)
21 februari 2020 
0 min. leestijd

SAP CodeJam bij RedBlue IT Professionals (UITGESTELD)

ABAP RESTful Programming in SAP Cloud Platform

UITGESTELD IVM CORONA

Wil je netwerken met collega-ontwikkelaars terwijl je nieuwe technieken onderzoekt? RedBlue IT Professionals organiseert in samenwerking met SAP Nederland de SAP CodeJam over ABAP RESTful Programming in SAP Cloud Platform. Hierbij zul je ontdekken hoe verschillende technologieën integreren en samenwerken tijdens het bouwen van een oplossing.

Als deelnemer krijg je toegang tot tools, sandboxes, interactieve tijd met experts en nog veel meer. Je moet je laptop meenemen, bereid zijn om te leren, en je mag alle informatie meenemen die je tijdens het evenement krijgt.

Weet je nog niet veel over ABAP RESTful programmeermodel in ABAP-omgeving van SAP Cloud Platform? Maak je geen zorgen, na inschrijving krijg je een e-mail met een checklists en links naar informatie om je voor te bereiden op het evenement.

De SAP CodeJam vind plaat bij RedBlue IT Professionals in Hoofddorp. Drankjes hapjes en lunch wordt verzorgd. Bereikbaar met OV, maar met de auto is het handiger en je kunt gratis parkeren. Zie route en details bij contact.

Het evenement is gratis, maar het is altijd erg populair en er is een maximum aantal aanmeldingen mogelijk! Meld je dus snel aan via de Eventbrite site van SAP Nederland.

>> AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK