arrow_drop_up arrow_drop_down
18 januari 2018 

RedBlue komt met businessplan, missie en visie 2020

Veranderende omgeving

Eind 2017 heeft het bedrijf een businessplan 2020 opgesteld, de missie aangescherpt en haar visie bepaald. RedBlue is een bedrijf dat vlak voor de crisis is gestart, dus reageren op een veranderende omgeving is haar met de paplepel in gegoten.

Gezamenlijk gedragen toekomstbeeld

De economie trekt al een tijd aan en veel collega-bedrijven en klanten zijn na de crisis op zoek gegaan naar een koers voor de nieuwe periode. Nu er mondiaal, Europees en op nationaal niveau, maar ook bij de marktleiders SAP en Oracle een redelijk gezamenlijk gedragen toekomstbeeld is ontstaan, was het voor RedBlue de hoogste tijd om haar koers voor de toekomst te bepalen.

Klaar voor groei

Na een eerdere verbetering van het managementteam, is in het jaar 2017 veel tijd uitgetrokken om de bedrijfssystemen te moderniseren en het fundament van het bedrijf verder te versterken en klaar te stomen voor groei. De uitvoering van het plan is eind 2017 al in gang gezet en wordt verder gefaseerd uitgerold en gecommuniceerd.

Over de schrijver
Raoul is directeur/eigenaar bij RedBlue IT Professionals. Voordat RedBlue in 2008 werd opgericht, studeerde Raoul Commerciële Economie en Kennistechnologie en heeft hij twaalf jaar ervaring opgedaan in de IT branche. Hij werkte eerst als IT Consultant en Recruitment Manager. De jaren daarna werkte hij als freelance Interim Consultant voor verschillende IT bedrijven. Naast de directiefunctie richt Raoul zich binnen het managementteam op Internet Marketing, Werving & Selectie, Inhuur en Interne IT.