RedBlue wordt Oracle Partner
01 december 2008 
0 min. leestijd

RedBlue wordt Oracle Partner

Hand in hand

RedBlue is Oracle partner. Daarmee treedt zij toe tot het Oracle PartnerNetwork. Een programma dat alle Oracle-partners wereldwijd ondersteunt met kennis, technische informatie en service. De partners zijn zo in staat om hun klanten Oracle-oplossingen op maat te bieden. Zo gaan Oracle, partner en klant uiteindelijk hand in hand.

Voordeel medewerkers RedBlue

RedBlue krijgt via het programma informatie over nieuwe producten, training over Oracletechnologie en applicaties, technische ondersteuning en hulp bij marketing en sales. Oracle biedt deze informatie aan via een centrale portal.

Voordeel klanten RedBlue

Het Oracle PartnerNetwork biedt een aantal voordelen voor de RedBlue, maar ook voor haar klanten biedt het duidelijke voordelen. Zij kunnen vertrouwen op de zekerheid en stabiliteit van de Oracle-partner. Het bedrijf beschikt over de juiste certificering en productkennis, maar heeft ook kennis van het licentiemodel en toegang tot ontwikkelingssoftware van Oracle. Daardoor is RedBlue in staat om aan haar klanten een oplossing op maat te bieden.